Reviews


5 stars after 535 reviews
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk, op tijd en heerlijk! Aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/21/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Status van de bestelling liep niet mee. Bleef op 'bereiden' staan 11/21/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was nog maar net lauw 11/21/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd bezorgd en heerlijk gegeten! 11/21/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk menu! Goede, vriendelijke bezorging 11/20/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
25€ betaald om 2,5 uur (half uur langer dan uiterlijke bezorgtijd) voor een lauwe pizza die ontzettend pittig was....ontzettend teleurgesteld 11/20/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk, nog lekker warm en mooi op tijd, top 11/20/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een culinair feestje. 11/20/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! 11/20/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was later dan aangegeven, kon mijn deurbel niet vinden ondanks instructies bij bestelling, en het eten was koud geworden. Het eten zelf was heel goed, soms iets te zout. 11/20/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst iets van Van Dijk en de Boer besteld, Het was verrukkelijk. Zowel de rouleau van tongfilet en zalm als de boeuf Bourguignon. Een aanrader. Het dessert van monchou met crunch van stroopwafel maakte het af. De bezorging was wederom om door een ringetje te halen. BRENG MENU, bedankt! 11/20/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 11/20/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed, duidelijk, snel. Fijn lokaal initiatief ! 11/19/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Redelijk koud 11/19/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! wij hadden een combinatie van Gaspar, Manna en Bleeckerstreet. Echt een aanrader. 11/19/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden het redelijk prijzig voor de hoeveelheid die je kreeg 11/18/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle en vriendelijke bezorging!! Eten was hartstikke warm en smakelijk! Helemaal blij!! 11/18/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. In een woord verrukkelijk. Het vlees was lekker mals en het werd goed warm en op tijd bezorgd. 11/18/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoe heet de bezorger die ons kwam bezorgen? Een vriendin van mij heeft interesse! 11/17/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde iets langer dan aangegeven 11/17/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrassend lekker. Vrij lichte curry smaak met lekker zuurtje aan wortels en bloemkool. In drie lagen goed te doen: rijst onder, curry vis saus midden en groenten bovenop met sriracha als aftoppertje en roeren maar. 11/16/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
It took about 90min to receive the order 11/16/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service! Ook wanneer er iets mis gaat wordt dit gelijk geregeld. Wij kregen binnen een half uur een nieuw gerecht toegezonden. Dat maakt het ongelukje dan ook gelijk goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima op tijd en warm als verwacht This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat er 1 carpaccio miste; goed opgelost door Humphrey's This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hoi, zojuist onze bestelling ontvangen van st anneke. Pizza koud, een kleine stukje quiche met gegrilde groente (alleen champignons), friet en burger zijn koud, schnitzel sompig door de koud saus die erover gegooid is. Dit valt ons heel erg tegen... Dit is echt geen reclame voor jullie service. Eerdere bestellingen bij andere restaurants waren veel beter. Erg jammer en zonde van ons geld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was slecht weer en toch was de bezorger vrolijk en op tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 bak pasta volledig omgevallen, lag door de hele tas This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs waren onder de maat: weinig vlees, droog en taai. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en de bezorger was perfect op tijd. Het was voor ons wel jammer dat er noten in het eten zaten, terwijl een notenallergie hadden doorgegeven. Het was op de bakjes ook niet aangegeven welke gerechten noten bevatten en welke niet. Gelukkig kwamen we er zelf op tijd achter dat er noten in zaten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/15/2020
BrengMenu Centrum 5 stars after 561 reviews
BrengMenu Centrum