Reviews


5 stars after 761 reviews
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd en correct afgeleverd. Super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere tapas laten bezorgen, fijn op tijd, een echte aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorgkosten vrij hoog. 2 springrolls in een bestelling voor 3 personen.. Smaak: top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk royale borrelplank. Ook de bezorging mooi op tijd. Fijn dat je vanuit de site het proces vanaf bestelling, tot bereiding tot aflevering online kan volgen. 2/20/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Klasse service, heerlijk gegeten! 2/20/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/20/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De curry van Indian Way was magnifiek, de bezorging zoals altijd weer attent en snel. Top dus. 2/20/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, maar de extra naan zat er niet bij. 2/19/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/19/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke gerechtjes! 2/18/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service, mijn bestelling is netjes omgezet en deed absoluut niet onder voor wat ik in eerste instantie had besteld. Fijne verrassing waren de macarons als cadeautje, bedankt! We hebben heerlijk gegeten :-) 2/17/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Super lekker en super bezorging! 2/17/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij waren helaas niet zo tevreden... het duurde ten eerste erg lang voor onze bestelling bezorgd werd 2/17/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Simpel klaar te maken. Ruime porties en top kwaliteit. 2/17/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was net na de beloofde tijd. Het volgen via de website werkte helaas niet. Kwaliteit van het menu zelf liet echt te wensen over. Zwart geblakerde groente, summiere handleiding en nog vrij veel werk. Nagerecht was niet lekker, nauwelijks smaak, gewoon echt niet lekker. Jammer was best prijzig 2/17/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb een giftcard opgehaald en met een verjaardagskaart zelf bezorgd bij mijn zoon. De eigenaar/medewerker was heel gastvrij en we kregen nog iets lekkers voor bij de koffie. Mijn zoon en zijn vriendin kunnen kiezen uit een heel uitgebreid menu op de website. Ik denk dat het eten met dezelfde zorg wordt klaargemaakt. Wordt vervolgd. 2/17/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten van Indian Way was verrukkelluk! :-) Ook lekker warm bezorgd. 2/16/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, en vriendelijke bezorgster :-) 2/16/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden over alles: de keuzes, de bezorging en vervolgens het eten!! 2/15/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling ging niet door omdat Lebowski het gerecht niet meer op voorraad had. De betaling zou terugbetaald worden, is nog niet binnen! 2/15/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, goed verpakt en goede instructie erbij voor het opwarmen. Top! 2/15/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/15/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een dag van tevoren besteld, zou tussen 17.30 en 18.30u bezorgd worden. In opmerking aangegeven bij voorkeer voor 18uur. Uiteindelijk was de bezorger er om 19.15uur pas zonder excuses te maken of er iets over te zeggen! Het eten van de indian way was wel erg goed zoals we van ze gewend zijn. Maar als de bezorging zoveel later wordt laat dat dan tenminste even weten... 2/15/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geweldig goed eten, prima porties voor een gemiddelde eter. mooi opgemaakt en duidelijk gelabeld. 2/15/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoihoi, hadden jullie nog geïnformeerd naar de dessertbox die wij erbij besteld hadden? Ik wacht het nog even af voordat ik een beoordeling plaats want het was verder allemaal prima. Dat komt vast goed. Hartelijke Groetjes, Roos 2/15/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker!! Leuke zelf gekleurde tas erbij ook heel lief. Website werkte alleen niet goed met kortingsbon. 2/15/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/15/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een menu voor mezelf en een jarige vriendin besteld, 2 adressen dus. Kennelijk snapte het systeem dat niet. Na een voicemail met de vraag of ik 1 of 2 keer besteld had, kreeg ik niemand te pakken en werd ik ook niet teruggebeld na mijn telefoontjes en voicemail. Toen ik weer belde omdat het te laat was, bleek dat er 1 x geleverd ging worden. Ik kon hetzelfde mikmak menu niet meer krijgen en de enige vervanging was een curry van een ander restaurant, wat helaas niet ging hier ivm intoleranties. Mijn vriendin zou haar eten wel krijgen op haar adres. 10 minuten later stond de bezorger toch hier voor de deur, hij wist niet van deze fout. Kon hem gelukkig wel nog naar vriendin sturen die het menu als verrassing kreeg. Veel gedoe dat voorkomen had kunnen worden als de communicatie beter was verlopen met mij en onderling. Als het goed is, krijg ik wel het geld voor 1 menu terug en een compensatie dus dat is prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van eten (Manna) was prima. Website werkt niet goed bij het inwisselen van gift card This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website Werkt niet met tegoedbonnen Advies Opwarmtijd gerecht veel tekort This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 verschillende borrelplanken besteld, zeer mager met voornamelijk crackers/brood en wat dip. Verder vis (= niet vega) en wat kaas. Zéker niet zoveel geld waard. het werd een uur later dan afgesproken bezorgd met als reden; 'het weer' (was prima weer, alleen een beetje koud). BOEEE! 2/13/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was erg goed en ook aan de presentatie ervan was veel aandacht besteed. Bezorging vriendelijk! 2/13/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker, al meerdere keren besteld en van genoten! Nog veel succes de aankomende tijd, we komen graag een keer 'in het echt' eten als corona straks weer achter de rug is! 2/12/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 2 uur wachten op de bestelling van ellende naar de cafetaria op de hoek gelopen . Ik bestel hier nooit meer. 2/11/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger erg vriendelijk en het eten was heerlijk ik kan er nog n paar keer van eten ook! Mvg, Irene 2/11/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super aardige bezorger aan de deur! Heel vriendelijk!!!! 2/11/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was ook heel fijn dat de bezorger nog even belde dat hij onderweg was! 2/10/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! 2/10/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er wordt gebeld als tijd niet gehaald wordt, prima! 2/10/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er nergens bij stond dat alles nog zelf bereid moest worden 2/10/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten 2/10/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was goed geregeld en erg lekker 2/6/2021
BrengMenu Centrum 5 stars after 761 reviews
BrengMenu Centrum