Reviews


5 stars after 764 reviews
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en alles was op tijd 4/17/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed en erg lekker 👌 4/16/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Blij dat we weer via BrengMenu kunnen bestellen. Was heerlijk en een fijne communicatie. 4/15/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor 50 euro had ik wel een betere kwaliteit / kwantiteit verwacht. kwaliteit viel ZWAAR tegen. 3/24/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wij zijn helaas niet geheel tevreden over het eten. De rijst smaakte wat muf. Zowel de Dahl als de Pallak paneer was niet heel smaakvol/ niet lekker gekruid. Ook zat er zand door de spinazie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kaasfondue was heerlijk! Goed verzorgd. Veel extra's om te dippen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was van prima kwaliteit en werd op tijd bezorgd. Waar ik niet over te spreken ben is de bereikbaarheid van Brengmenu. Ik had een tegoedbon waarover ik vragen had /die zich niet liet verzilveren op de site. Vragen via telefoon en e-mail werden pas na herhaaldelijk aandringen beantwoord. 3/20/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten werd snel geleverd (<1 uur) ondanks dat wij dit bestelde op zaterdag avond. Curry was ook super lekker. Portie is groot genoeg om de volgende dag ook nog iets van te eten. 3/20/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger nooit gezien. Eten stond onderin de portiek van de flat. Een bakje saus was omgevallen en heeft gelekt in de hele tas. Eten was overigens erg lekker! 3/20/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond het lekker, maar wat te weinig in hoeveelheid. De medium pittige maaltijd was nog niet eens mild pittig, dat mag best wat steviger 3/20/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was too en de wijn lekker! 3/19/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/17/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb moeite met de grote hoeveelheid afval. 3/16/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 3/15/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service en heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, op tijd. Leuk verpakt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het zou veel fijner zijn als de website per restaurant is gesorteerd, nu is het onoverzichtelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/14/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/13/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en heerlijk eten. De code van de giftcard deed het niet, maar door de fijne service was het snel opgelost. Zeker een aanbeveling! 3/10/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekkkaaaa net zoals de bezorger!!!!! 3/8/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was lekker, maar niet warm en er zat geen instructie bij voor het opwarmen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! Zag er ook leuk en smakelijk uit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/7/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 😃. Ter verbetering zou misschien vegetarische/vegan opties gemakkelijker te vinden mogen zijn bij het bestellen. Bedankt! 3/6/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/5/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is onoverzichtelijk geworden 3/3/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/2/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gebruiksvriendelijkheid van de website kan beter, snap het concept op zich wel maar toch is het wel zoeken in het menu. MikMak combinatiemenu gehaald, 1x Vega 1x normaal. De gerechten zijn niet echt afgestemd op elkaar. Overal was rode ui, bosui en gewone ui als garnering gebruikt waardoor de uismaak teveel overheerste. Het bami/kip gerecht was als enige goed, de rest niet. Grote porties maar als het niet lekker is heb je daar weinig aan, liever minder en meer aandacht voor smaak en balans! 3/1/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling is in twee gedeeltes bezorgd en dan nog niet compleet This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Uitstekende kwaliteit. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en zoals altijd volgens afspraak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/28/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gerechten waren lekker. Helaas miste ik de saus en de parmezaanse kaas bij de risotto van parkzicht. 2/26/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten van restaurant Why Not en een toetje van de Pancake Eatery. 2/26/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Spareribs waren lekker, maar niet echt grote portie. De paella was waterig, alsof het ingevroren was geweest. De kleine gebakjes van Manna waren heerlijk! Verbaasde me dat de mensen bij het afhalen geen mondkapjes droegen. 2/26/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Persoonlijke service was top. De gerechten prima 2/25/2021
BrengMenu Hertog Eduardplein 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima eten aanrader 2/25/2021
BrengMenu Centrum 5 stars after 764 reviews
BrengMenu Centrum