Reviews


5 stars after 535 reviews
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super dat we nog steeds van onze lievelingste restaurants kunnen genieten! 11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker gegeten en makkelijk en snel besteld 11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Direct na de bestelling contact met BRENGMENU opgenomen, omdat er iets miste in onze bestelling. Helaas nooit meer iets van gehoord. 11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service! Overzichtelijke site. Fijn dat de bezorger nog even liet weten dat hij eraan kwam. 11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/28/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas 25 min te laat en de tas met eten was gescheurd en een deel van het eten was uit de bakjes gelopen. We hebben het zo niet in ontvangst genomen en om restitutie gevraagd. 11/27/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was koud en het hoofdgerecht steak tartaar was niet veel. Niet voor herhaling vatbaar helaas. 11/27/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten werd te laat bezorgd en was al koud! Ook nog geen mail ontvangen om te kunnen betalen. 11/27/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/27/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was de boerenkool lichtelijk aangebrand. De overige menu's waren heerlijk. 11/27/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat er nog even gebeld wordt om een precieze bezorgtijd door te geven 11/26/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/26/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was van zeer goede kwaliteit. Enige aanmerking was dat het eten een beetje koud was bij aanlevering. 11/26/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas werd mijn eten na twee uur (!) nagenoeg koud bezorgd.... 11/26/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Per ongeluk bij 2 restaurants besteld (zag niet dat het een andere was) maar stipt op tijd bezorgd en beide heerlijk eten! Mikmak en Mira 11/26/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en een zeer goede service! 11/26/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top geregeld, eten was nog beter geweest als temperatuur iets minder was afgekoeld. Maar heerlijk gegeten. 11/26/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker zelfs nog een bedankje omdat ik al eerder heb besteld. Heoemaal top! 11/25/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima 11/25/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Netjes gebeld toen bekend was dat de bestelling iets later zou komen. 11/25/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ontzettend vrolijke en vriendelijke bezorger die stipt op tijd de bestelling bracht. Het eten was heerlijk en ook nog goed warm. De frietjes waren nog warm en knapperig wat altijd een uitdaging is bij bezorging. 11/25/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed geregeld en heerlijk eten! 11/25/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heeeeeeeerlijk!!!! Super lekker gegeten! 11/24/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en eten was heerlijk 👍 11/24/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij Humphreys besteld en keurig op tijd gebracht. Daarna lekker gegeten met eigen wijntje en kaarsjes op onze huwelijksdag. Toch een feestelijk tintje in Corona tijd. Thnx 11/24/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top.... 11/23/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top ✨👌🏾 Morgen weer 😂🤣😂 11/23/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima bezorging. Niet heel tevreden over de pasta zelf, veel te pittig door de overdosis aan rode peper. 11/23/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten werd een half uur later bezorgd, maar... wat een heerlijk eten!! De voor-, hoofd- en nagerechten waren allemaal zeer smaakvol. We hadden het gevoel alsof we uit eten waren. Echt top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima snelle bezorging van lekker en goed warm eten. Ook kwaliteit van het eten was prima, heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We kregen het eten na een uur. Eten was ok en warm. Schnitzel en spareribs vielen het best in de smaak. Friet beetje slap helaas en salade niet echt aangemaakt. Sponsoring horeca was het doel. Kwalitatief geen onderscheid met cafetaria dus prijs/kwaliteit discutabel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, leuk dat we konden combineren en hele mooie presentatie van de gerechten door Manna This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Hertogstraat 115 0622050514
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel goed . Op tijd.en eten was erg lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
BrengMenu Centrum 5 stars after 561 reviews
BrengMenu Centrum